Samsung TV távirányító
Műszaki

Miben más egy gyári Samsung TV távirányító?

A televízió a feltalálását követően még nem rendelkezett távirányítóval, nem irányíthattuk fotelünk kényelméből, fel kellett állni, hogy bekapcsoljuk, változtassunk a hangerőn. A csatornaválasztással nem kellett sokat bíbelődni, hisz kezdetben egy csatorna volt – majd kettő lett, – de azokon sem volt mindennap adás.

Mára az egyszerű távirányítótól nagyon rövid idő alatt eljutottunk az intelligens, okos távirányítóig. Ezek a termékek nagyon sok mindenre képesek, és rendkívül könnyű őket használni.

Samsung Smart Televízió

Ha van egy okos Samsung tévénk, akkor nagyon könnyen kezelhetjük a hozzá tartozó távirányítóval. Amennyiben együtt vásároljuk a két készüléket, akkor nem sokat kell vacakolnunk az összehangolással, beállítással sem.

Ha ilyen televízióval rendelkezünk, akkor érdemes hű maradni a márkához, és egy eredeti, gyári távirányítót vásárolni. Ez általában drágább, mint az utángyártott, de megéri a kicsit nagyobb kiadás. Jobban járunk vele, mintha vásárlás után, otthon derül ki, hogy mégsem összeegyeztethető a mi televíziónkkal.

Samsung TV

Mivel a távirányítók többféle elven működnek (rádióhullám, infra, Wifi, Bluetooth) olyat válasszunk, ami a mi igényünknek megfelel. Választhatunk bonyolultabbat, de egyszerűbbet is. A tévé pontos típusa azonban a legtöbb esetben meghatározza azt az egyetlen vagy néhány modellt, amit megvehetünk. Ebben a TV távirányító webshopok ügyfélszolgálata is segíteni tud, elég, ha bediktáljuk nekik a Samsung tévé sorozatszámát.

A Samsung a kinézetre is gondos visel

A használhatóság mellett a Samsung a kinézetre, formatervezésre is nagy gondot fordít, hiszen a távirányító az egyik olyan tárgy a lakásunkban, amit nem pakolunk el, mindig szem előtt van, ezért nem mindegy, hogy annak milyen a kinézete, esztétikailag nekünk mennyire jön be.

Egy Samsung TV távirányító mindig jó minőségű anyagokból készül, ezt igazán csak akkor tudjuk értékelni, amikor hosszú évekig ismét jól végzi a feladatát a cseredarab. Bár az ára magasabb, ez gyakran minimális különbséget jelent csak, ezért hosszabb távon jól járhatunk egy minőségi darabbal.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük