Divat,  Mindennapok

Akik aranykanállal a szájukban születtek

Sokan gazdagságról, sok pénzről, befolyásról, hatalomról álmodoznak. Szeretnék, ha annyi pénzük lenne, hogy bármikor bármit megvehessenek. Nem mindenki tudja elérni a gazdagságnak ezt a fokát, sok dolog kell hozzá. Többek között tudás, szerencse, kitartás. De olyanok is vannak szép számmal, akik öröklik a gazdagságukat, beleszületnek a jóba.

Egyesek szinte hivalkodnak a jólétükkel, szeretik önmagukat, családjukat a címlapon látni. Ebben a cikkben 2 olyan gyermeket ismerhetünk meg, akik aranykanállal a szájukban születtek.

Stromi Webster és járgányai

Travis Scott rapper és Kylie Jenner, amerikai valóságshow-szereplő, nem mellesleg milliárdos közös lányának, Stormi Websternek élete igazán irigylésre méltó. Kevesen büszkélkedhetnek azzal, hogy még a harmadik szülinapjuk előtt alig tudjanak választani az elektromos autóik közül, olyan sok van belőle. Bár Strominak a ruhája sem kevés, de szinte autóit sem tudja megszámolni, abból is annyi van.

Mindene a vezetés, ha épp nem valami egzotikus országba utazik. Szereti a nagy szülinapi partikat, ahol vendégül láthatja nagy számú barátait is.

Az egyik szülinapjára szüle kibéreltek egy hatalmas, igazi vidámparkot, ahol fogadhatta vendégeit. Hogy ne kelljen mindenkit személyesen üdvözölnie, egy arcát formázó lufit helyeztek a bejárathoz. Így mindenki biztos lehetett benne, hogy nem tévedt el, jó helyre jött.

György Sándor Lajos cambridge-i herceg

Nemcsak a kislányok álmodoznak arról, hogy királykisasszonyok, a fiúk egy része is király, de legalábbis herceg szeretne lenni. A kis Györgynek, akinek teljes neve „His Royal Highness Prince George Alexander Louis of Cambridge”, azaz Ő királyi fensége György Sándor Lajos cambridge-i herceg, nem kell hercegségről álmodoznia, ő valóban herceg, hisz királyi családba született, akár még a trónra is kerülhet.

Nem kell fogához vernie a garast, mert felnőtt korára akár 1 milliárd dollár is lehet az örökrésze. Szülei próbálják átlagos gyerekként nevelni, távol tartani a médiától, de ugyanakkor az uralkodásra is fel kell készíteni.

Neki is részt kell vennie egyes ceremóniákon. Meg kell tanulnia a helyes, kulturált viselkedést, diplomáciai fordulatokat, hogy jó király legyen majd belőle.

Forrás: A világ leggazdagabb gyerekei: vajon tényleg mindenük megvan?

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük