family doing grocery shopping
Mindennapok

Nem szükséges tapasztalt akcióvadásznak lenni

Nem szükséges tapasztalt akcióvadásznak lenni, ahhoz, hogy kifogjunk pár jó áron levő terméket. Egyszerűen elég, ha átlapozzuk az Aldi újság aktuális számát, kiszemeljük a nekünk tetszetőst és figyelembe véve az akció feltételeit – főleg annak napja(i) és megvásárolható mennyiség, máris megoldottuk a problémát.

Milyen akciókkal találkozhatunk az Aldi újságjaiban?

Röviden: bármilyen típusú akció szóba jöhet bármilyen, Aldiban megkapható, terméknél. Előbb-utóbb minden készleten levő termék valamilyen árcsökkentésben vagy kedvezményben fog részesülni, már csak azért is mert például az adott készlet közel áll a szavatossági idő lejárásához.

Leggyakrabban a tej, hús, pék termékek és zöldségek-gyümölcsök részesülnek árcsökkentésben, részben azért is mert olyan termékekről van szó, amelyeket pár nap alatt szükségesek elfogyasztani, másrészt azért is mert frissen jelentenek igazi „nyereséget” számunkra.

Az akciós újság oldalain sokszor találkozhatunk különböző %-ú kedvezménnyel háztartásunk rendben tartására szolgáló termékekkel is, hiszen ezek is jelentős használatban vannak mindennapjainkban. A kiemelt akciókkal jó párszáz forintot megspórolhatunk egyszeri vásárlás alkalmával, nem beszélve arról, hogy ez az összeg ezresekre is felmehet, ha rendszeresen és tudatosan választunk akciós termékeket bevásárláskor.

Legyünk résen az akciók érvényességét illetően, ha kezünkbe akad egy akciós újság – nyomtatott vagy online verzió – lapozzuk át és tervezzük meg következő vásárlásunkat.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük