Mindennapok

Minek köszönhető a vízzel tisztítható kanapék népszerűsége?

Ha épp most ment tönkre az ülőgarnitúránk, akkor nincs más hátra, vásárolni kell egy újat. Kanapé vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy milyen legyen az új ülőgarnitúra, sarokgarnitúra, amit szeretnénk megvenni. Legyen olyan, mint a régi? Vagy legyen teljesen más? Érdemes másmilyent választani, mint az előző volt, hogy egy kicsit ezzel is feldobjuk, megújítsuk otthonunkat.

Típus kiválasztása

Ma már igen nagy a kanapék választéka, csak jól körül kell nézni a piacon. Választhatunk a 3 személyes kanapék közül is. Ezek azért praktikusak, mert ez az úgy nevezett középméret. Nem túl kicsi, nem kell rajta szorongani, de nem is olyan nagy, hogy túlságosan sok helyet foglaljon el.

Minta, szövet kiválasztása

Sok lakásban azt látjuk, hogy vásárolnak egy ülőgarnitúrát, vagy egy sarokgarnitúrát nagyon szép színben, és letakarják egy takaróval, ami egyáltalán nem illik az otthonuk hangulatához sem színben, sem pedig mintában.

Ma már bátran megvásárolhatjuk azt a színű, mintájú kanapét, ami nekünk tetszik, illik otthonunk hangulatához, mert a vízzel tisztítható kanapét már nem kell letakarni, annyira könnyű a tisztítása. Az AquaClean kanapé, vagy akár az EasyClean kanapé olyan bútorszövettel készül, melynek tisztítása nagyon egyszerű. Mivel nagyon könnyen tisztán lehet tartani, ezért már nem lesz értelme azt semmiféle takaróval, védőhuzattal letakarni.

Könnyen tisztítható bútorszövet előnyei

Minden bútorszövetnek megvan a maga előnye és hátránya, de a könnyen tisztíthatóság mindenkinek fontos. Nem kell, hogy kisállatunk legyen ahhoz, hogy ezt a fajta bútorszövetet válasszuk.

Otthonunkban nemcsak frekventált helyet foglal el a kanapé, de az egyik legnagyobb igénybevételnek kitett bútorok egyike is. Mivel több évig, akár egy évtizedig is kiszolgál minket, fontos, hogy sokáig jó állapotban maradjon.

AquaClean kanapék tökéletesen megfelelnek ennek az elvárásnak, mert egy teljesen új és különleges, úgy nevezett AquaClean technológiával előállított bútorszövetből készültek. Ennek a technológiának az a lényeg, hogy a szövetet megvédik azáltal, hogy a szövetszálakat egy szabad szemmel láthatatlan molekuláris bevonattal fedik be, ezáltal a piszok nem jut be az anyag belsejébe. Az ezzel a technológiával előállított szövet kanapék a bőrgarnitúra tisztíthatóságával és tartósságával vetekednek.

Tisztítás vízzel

Ennek a technológiának köszönhetően a foltokat akár egy kis vízzel is letörölhetjük, lemoshatjuk, így gyorsan és könnyen tudjuk tisztítani. Bármennyire is vigyázunk, nagyon könnyen foltos lehet a kanapénk. Elég, ha csak arra gondolunk, meglöttyen a kávéspohár a kezünkben, vagy véletlenül ráültünk egy ott felejtett tollra, ami eltört, és szivárogni kezdett belőle a tinta, de az is lehet, mellé öntöttük a vörösbort, esetleg a gyerek belekente a csokoládés vagy zsíros kezét.

Nem kell kétségbe esnünk, egyszerűen csak letöröljük a foltot, és máris ragyogni fog a kanapénk, el is felejthetjük az egészet.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük