áfonya
Mindennapok

Az Aldiban mindig jól járunk

Az emberek többsége úgy gondolja, hogy a postás, illetve a szórólap-terjesztő random módon dobálja be a postaládákba az akciós újságokat, véletlenszerűen dobja fel a Facebook ugyanezen újságok online változatát. Ez tévedés, ugyanis meghatározott szisztéma alapján juttatják el hozzánk az Aldi akciós újság akár nyomtatott, akár netes változatát.

Mitől függ, hogy melyik újságot kapom meg?

Sok összetevő, tervezés-kutatás eredménye, hogy melyik újságot kapjuk meg. Szinte biztos, hogy nem kapjuk meg az Aldi lapját, ha nincs a környékünkön boltja. Nem lesz bedobva a postaládába, és a hírfolyamunkon sem fog megjelenni. Viszont szinte biztos, hogy annak az áruháznak a szórólapja postaládánkban landol, ami a közelünkben található.

Talán az sem köztudott, hogy egy-egy áruház újságja sem mindenütt ugyanazzal a tartalommal jelenik meg, ugyanis nem mindenütt ugyanaz a kínálat. Tekintettel arra, hogy az áruházak alapterülete sem egyforma, a benne lévő áruk sem lehetnek ugyanazok. A nagyobb helyeken nyilván az árukészlet és a forgalom, a termékválaszték is nagyobb, ezért más-más termékek kerülnek az akcióba.

Időszakos és online újságok

Az Aldi többféle akciós újság kiadvánnyal kedveskedik vásárlóinak. Nemcsak hetente ad ki újat, de több  külön kiadványa is van, amelyben a pékáruk között válogathatunk. A nagyobb ünnepekre is megjelentetnek külön szórólapot.

Az online kiadványokra könnyen rábukkanhatunk, sokszor ugyanis keresni sem kell, feljönnek a Facebook a hírfolyamán, vagy a Gmail promóciói között. Természetesen ha meglátogatjuk az Aldi oldalát, a honlapjukon is értelemszerűen fent van. Az Aldi egyébként is próbál mindent megtenni, hogy könnyen rátaláljunk, ennek érdekében banner hirdetésekben is felbukkan ajánlatuk. A Facebook-on is van hivatalos oldala, melynek nyomon követésével naprakészek lehetünk az akciók vonatkozásában is.

Arra is van lehetőségünk, hogy hírlevélben kérjünk értesítést a megjelenő Aldis szórólapokról valamelyik tematikus online újság gyűjtő oldalon, és akkor szinte a megjelenés pillanatában e-mailben megküldik nekünk.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük