Akár a legújabb modellek egyikével, akár a korábbi modellek valamelyikével rendelkezünk,  a készülékünknek mindenképpen érdemes megfelelő védelmet nyújtani. Szerencsére manapság már gyári és utángyártott tokok ezrei igyekeznek a telefonok tulajdonosait kiszolgálni.

Tekintve azonban a jelenleg kapható telefonok, legyen az akár egy iPhone, Samsung vagy mondjuk Xiaomi készülék, minőségi kivitelezését és magasabb árát, nem meglepő, hogy a legtöbben inkább az eredeti telefontok használata mellett teszik le a voksukat. Ezek a kiegészítők ugyanis szigorú szabványoknak és tervezési irányelveknek megfelelően készülnek, ami maximális garanciát jelent a minőségükre és a tökéletes illeszkedésükre.

Ráadásul sokszor olyan extra funkciókkal is rendelkeznek, mint például a mostanság rendkívül nagy divattá vált ujjtámasz, amely amellett, hogy biztonságot ad a telefonnak, ahogy az ujjainkkal fogjuk, a kitámasztását is lehetővé teszi a videónézéshez. Bár azt hozzá kell tenni, hogy az utángyártott tokok között is találhatunk ilyen funkciókkal rendelkező kiegészítőket, de sokkal többet kell keresni.

Az ár szempontjából lehetnek különbségek

A gyári telefontokok általában jóval drágábbak, mint az utángyártott társaik, de mint a legtöbb eszköz védelménél, itt sem érdemes kompromisszumot kötni minőséget illetően. Ezeknek a tokoknak a piacra dobását ugyanis a legkülönfélébb töréstesztek előzik meg, amelyeknek köszönhetően a mi telefonunk is nagyobb eséllyel vészel át egy zuhanást, és nem kell aggódnunk azon, hogy mikor törjük össze a kijelzőt egy óvatlan mozdulattal.

De egyébként manapság már a szűkös költségvetés sem akadályozhat meg minket abban, hogy eredeti telefontokot vásároljunk, mivel ezek között a kiegészítők között is különböző árkategóriájú változatok állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt az anyagi lehetőségeihez mérten.

Hol vásárolhatunk minőségi telefontokot?

Bár számtalan webáruház elérhető, de mi személy szerint eddig a www.case.hu tokjaival voltunk a leginkább megelégedve. A weboldalt böngészve több iPhone, Huawei, Samsung, Xiaomi és más egyéb népszerű márka modelljeire is találunk tokot, amelyek a vonzó megjelenésüknek köszönhetően még ragyogóbbá varázsolhatják az amúgy is szemet gyönyörködtető mobilunkat.

A minták sokszínűségének hála pedig tényleg csak a képzeletünk szabhat határt a megvalósításban. Ha már kicsit unjuk a telefonunk külsejét, és szívesen változtatnánk a stílusjegyein, akkor ezek a kiegészítők kézenfekvő megoldást kínálnak.