Divat,  Mindennapok

A barber székben nem csak a test, a lélek is megújul

A férfiak évezredek óta szívesen járnak borbélyhoz. Bár manapság a trendibb barber shop kifejezést használjuk a férfi fodrászatokra, az élmény és a szolgáltatások különleges mivolta mit sem változott. Akik rendszeresen megfordulnak barbernél, mind azt mondják, hogy a bőr és szőrápoláshoz használt krémek pihentető illata, a hozzáértő kezek rutinossága és a magas színvonalú kiszolgálás miatt válnak visszatérő vendéggé.

A professzionális hajvágáson kívül a szalonokban dolgozó szakemberek értenek a precíz szemöldök vágáshoz, előnyös szakáll formát alakítanak ki a férfi arcon és stílus tanácsot adnak, ha a vendég nem tudja, mivel hozhatja ki a legtöbbet abból, amit a természettől kapott.

Az egyhetes borosta irritáló, viszkető érzését szinte minden férfi ismeri, a forró törölközős borotválás után azonban olyan az arc, mintha egy baba bőrét simogatnánk. Így nem is csoda, hogy ez a módszer az egyik legnépszerűbb szolgáltatás a barber shopokban.

A férfi fodrászat sokkal több, mint egy kényelmes hajvágás és borotválkozás kombinációja. Legyen szó korpásodásról, kopaszodásról, szakállnövesztésről, divatos fade-ekről vagy férfi kozmetikumokról, a barberek szívesen segítenek szakmai tanácsokkal.

Udvariasság és szakértelem a barber szakma alapja

Egyesek szerint a borotválkozás tipikusan olyan művelet, amit az ember otthon is könnyen elvégezhet, ki sem kell lépnie hozzá az ajtón. Ám az érzés, amikor a biztos és szakértő kezek által felfrissülten, vonzó külsővel felállunk a fodrászszékből, össze sem hasonlítható a home made művelet utáni élménnyel.

Nem beszélve a kedves fogadtatásról, a finom kávéról, sörökről, a háttérből hallható kellemes zenéről és a közvetlen társalgásról, ami megszínesíti a férfi ember hétköznapjait.

Az egyik legkedveltebb prémium barber shop Budapest szívében a Barber World. A stílusosan berendezett, exkluzív üzletben a szakma valódi szakértői varázsolnak kifinomult és divatos megjelenést a vendégek számára. A mesterségért rajongó, Írországban szerzett tapasztalatokkal dolgozó csapat tagjai minőségi és vendégközpontú kiszolgálással várják a vendégeket a hét hat napján.  

Barber World

Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

+3616110878

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük