gyűrűs dossziék

Bár a COVID-19 világjárványnak köszönhetően az elmúlt néhány évben egyre több vállalkozás tért át az otthoni munkavégzésre, a hatékony munkavégzéshez szükséges irodaszereket a munkavállalóknak továbbra is biztosítani kell. De mik is ezek pontosan?

Papír minden mennyiségben

Ha 10 embert megkérdeznénk az utcán arról, hogy mi jut eszébe, ha egy irodára gondol, akkor 9-en közülük garantáltan a papírt említené legelőször. Ez nem is csoda, hiszen ez az irodaszer számos munkafolyamat elvégzéséhez szükséges, például a dokumentumok nyomtatásához, jegyzetek készítéséhez. Ezért is fontos tehát, hogy minden szükséges méretű és színű papírral rendelkezzünk.

Gyűrűs dosszié és boríték

Minden irodában vannak ugyan iratszekrények, de még a legrendezettebb szakembereknek is szükségük van a gyűrűs dosszié beszerzésére, amelyben a papírjaikat átláthatóan tárolni tudják, és, ha szükséges, akkor gyorsan hozzájuk tudjanak férni. A borítékok pedig jól jöhetnek a postázáshoz vagy kisebb tárgyak tárolásához.

Tollak és szövegkiemelők

Ezek talán a legfontosabb irodaszerek, mivel elengedhetetlenek a jegyzetek készítéséhez, a dokumentum fontos pontjainak kiemeléséhez és a szerződések aláírásához. Ezeket a kellékeket tehát mindenképpen vegyük a vásárlási listánk élére.

Gemkapcsok a papírok egyben tartásához

A gemkapcsok segítenek abban, hogy a papírokat rendszerezetten és egyben tartsuk, ami különösen fontos, ha egy összetettebb projekten dolgozunk. Ennek köszönhetően pedig nem kell hosszú perceken keresztül a fiókban vagy a szekrényben keresgélni.

Asztali szervező a munkaterület rendben tartásához

Egy asztali szervező használata szintén nagyszerű módját jelenti annak, hogy a munkaterületünket rendben és szervezetten tartsuk. Szerencsére nagyon sokféle verzió létezik belőle, így könnyedén kiválaszthatjuk az igényeinknek leginkább megfelelőt.

Hibajavító az esetleges hibák korrigálásához

Bár mindannyian reméljük, hogy soha nem követünk el hibát, de ez egyszerűen elkerülhetetlen. Ilyenkor jól jön egy hibajavító az asztalon. Segít gyorsan és egyszerűen törölni az elkövetett hibákat anélkül, hogy újra be kellene gépelnünk a teljes dokumentumot.

Végül pedig a naptár a fontos dátumok nyomon követéséhez

Mindannyian rettegünk a határidőktől, de ha van egy naptár az asztalunkon, akkor ezek jobban kezelhetővé válnak. De ez az irodaszer az értekezletek, találkozók és egyéb fontos dátumok nyomon követéséhez is elengedhetetlen.