Mindennapok

Mit kell figyelembe venni egy borbély kiválasztásakor?

Az ország nagyvárosaiban sorra nyílnak az újabbnál újabb barbershopok. Így a legtöbbünk már garantáltan eljátszott azzal a gondolattal, hogy megéri-e a környékünkön lévő összes üzletet kipróbálni, vagy sokkal jobb döntés inkább egy meghatározott szalonnál és borbélynál maradni.

Nos, mi személy szerint az utóbbi verzió mellett tesszük le a voksunkat, mivel így nem kell minden egyes alkalommal elmagyarázni a borbélynak az elképzeléseinket, hanem ő már pontosan tudni fogja, hogy milyen frizurát is szeretnénk. Ráadásul, ha következetesnek bizonyul, akkor egy idő után képesek leszünk megbízni benne, hiszen mindig tudni fogjuk, hogy mit várhatunk el tőle. Ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünkben adunk néhány tippet azzal kapcsolatban, hogy milyen módszerek segítségével találhatjuk meg a számunkra legideálisabb borbélyt.

Tanuljunk mások tapasztalataiból!

Akármelyik borbély üzletet is szemeltük ki, legelőször mindenképpen érdemes felmérni, hogy mit is írnak róla az emberek online. A vélemények között biztosan lesz néhány negatív is, de ha azt látjuk, hogy a vendégek többsége vette a fáradtságot, hogy megossza a barbershoppal kapcsolatos pozitív tapasztalatait, akkor konstatálhatjuk, hogy jó helyre kerülünk majd.

De, ha szeretnénk biztosra menni, akkor érdemes megkérdezni azokat az ismerőseinket is, akiknek a frizurája szinte mindig tökéletes, hogy ők melyik borbélyhoz járnak. Könnyen lehet ugyanis, hogy így egy olyan barbershopra bukkanunk, amelyet az interneten nem találtunk. Kövessük be a borbély üzleteket a közösségi médiában is!

Ha bekövetjük az általunk kiszemelt borbély üzleteket az egyes közösségi média platformokon, akkor a megosztott képeken, videókon és történeteken keresztül beleláthatunk kicsit a szalon mindennapjaiba és az ott dolgozó borbélyok személyiségébe illetve szakmai tudásába.

Ezután nem maradt más hátra, mint időpontot kérni

Bár a kutatás fontos, de soha nem tudhatjuk meg, hogy az adott borbély és a szolgáltatásai megfelelőek-e a számunkra, hacsak nem próbálja ki. Így jutottunk el mi is a Barber World üzletéhez, ahol a fodrászszékbe leülve azt tapasztaltuk, hogy az általunk választott borbély figyelmesen meghallgatott minket, sőt még konstruktív javaslatot is tett. De leginkább az tette fel az i-re a pontot, hogy a hajvágás közben is folyamatosan kommunikált velünk, hogy biztosan olyan legyen a végeredmény, mint amit szeretnénk.

Barber World

Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

+3616110878

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük