kép az onlyfans magyar részlegére
Mindennapok

Miről szól az OnlyFans?

Ma már egyre többet bukkan fel a beszélgetésekben az OnlyFans kifejezés, amiről azért még nem mindenki hallott, nem mindenki ismeri ezt a kifejezést, holott már 2016-ban létre jött.

Tükörfordításban azt mondhatnánk, hogy azt jelenti, „csak rajongók”.

A magyar OnlyFans bemutató itt érhető el! Itt pedig azonnal regisztrálhatsz egy OnlyFans fiókot!

Ennél azért ez többet jelent, ez tulajdonképpen egy olyan különleges platform, ahol a felhasználók különféle csomagokra fizethetnek elő bizonyos exkluzív tartalmakért, amelyek lehetnek fényképek, videók, akár élő közvetítések is. A tartalom mindig nagyon változatos, gyakran szexuális tartalmú.

A kép a Superiorhirek.hu oldalról származik

Az OnlyFans indulása

A létrehozója, Tim Stokely kb. 4,2 millió forint értékű hitelt kapott ahhoz, hogy ezt a vállalkozást létre tudja hozni. Ez volt az utolsó esélye, mert a hitelt nyújtó kijelentette, hogy ez az utolsó kölcsön, amit kap. Aki a kölcsönt számára adta, az a saját édesapja volt, aki aktív korában befektetési bankár, illetve pénzügyi tanácsadó volt, de ekkor már nyugdíjas. Végül családi vállalkozás lett, mert az operatív igazgató testvére volt, a pénzügyi vezető pedig édesapja.

A vállalkozás sikerének alapja az volt, hogy egy olyan ajánlórendszer alapján működött, ami egy harmadik feleket biztatott arra, hogy mindig új tartalomkészítőket szerezzenek az oldalnak. Előfizetéses rendszer alapján működik, ma már a felhasználók száma meghaladta a 30 millió főt, és ezzel párhuzamosan már kb. 500 ezer embernek ez pénzkereseti forrást is jelent.

Az oldal egyre népszerűbb, ami nagyrészt a könnyen elérhető amatőr vagy otthoni szexuális tartalomnak köszönhető. Nem véletlenül hívták Tim Stokely-t a „házi pornó királyá”-nak. Tavaly decemberben azonban lemondott az OnlyFans vezérigazgatói tisztségéről.

A magyar OnlyFans bemutató itt érhető el! Itt pedig azonnal regisztrálhatsz ingyenesen egy OnlyFans fiókot!

A siker titka

Részben az erotikus tartalomnak köszönheti a sikerét, illetve annak, hogy Stokley személyes kapcsolatot tartott fenn az előfizetőkkel, akiknek így fel tudta térképezni az igényeit, ezért személyre tudta szabni a nekik nyújtott egyedi tartalmat. Nincs cenzúrázás.

A díjazást is egyedi módon valósította meg, a befolyt összegek igen nagy hányadát a modellek kapják. A különlegessége az oldalnak, hogy itt a felhasználók fizetnek elő azért, hogy más felhasználók által feltöltött tartalmat nézhessenek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük