Mindennapok

A Penny akció újság és a kártya előnyei

A következőkben még többet megtudhatunk a Penny akció újság és a hűség kártya előnyeiről. Nyugodtan használhatjuk a fizikai és digitális verziót is, hisz számos jó dologra várhatunk:

  • Egyedi, személyre szabott ajánlatok.
  • 1.000 forint értékű kedvezmény az újonnan regisztráltoknak, amelyet bármilyen üzletben és vásárlás összegétől függetlenül nyugodtan beválthatunk.
  • 10%-os kedvezményes kupon születésnapunk alkalmával.
  • Mindig bővülő heti akciós kínálat.
  • Extra MyPenny kuponok és hűség pontok.
  • Visszanyerhetjük vásárlásunk értékének a felét.
  • Üzletek új(ra)nyitása nyereményjátékokkal és kedvezményekkel jön.

My Penny alkalmazás előnyei

A Penny kártya digitális formában is használható. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google, Apple és AppGallery üzletekből és pár személyes adat bevitele után máris használható.

Mit nyerünk, ha a digitális hűség kártyát használjuk és nem a műanyag, fizikai verziót? Az applikációval sokkal kényelmesebben vásárolhatunk, extra hűség pontokat kaphatunk, mindig kéznél van, bármikor követni tudjuk a hűség pontok állását és olyan funkciók is a rendelkezésünkre állnak, mint a boltkereső vagy bevásárlólista megírása.

Érdemes a digitális Penny hűség kártyát használni hisz ezen év április 6-ig extra hűség pontokat kapunk a Naturtex termékek megvásárlásához – párnák, paplanok, takarók stb. Ha a kártya nélkül vásárolunk csak 1 darab pontot kapunk minden 2.000 forintos vásárlás esetén, a fizikai Penny kártya 1 darab extra pontot, a digitális kártya 2 darab extra pontot hoz minden 2.000 forint feletti vásárlás esetén.

Ezért is érdemes az applikáció használata mert rövidebb idő alatt több pontot gyűjthetünk össze. Ahhoz, hogy 65%-os árkedvezményt kihasználjuk a Naturtex termékeinél, 10 darab pont összegyűjtése szükséges, ezeket csak egyszeri alkalommal lehet beváltani. A további részleteket a Penny akció újság oldalairól is megismerhetjük.

Kijelölt heteken különböző országok és kultúrák ízvilágába is betekintést nyerhetünk, hisz ezen adott héten élelmiszereket vagy egyes kozmetikumokat is megvásárolhatunk, például a mexikói vagy olasz hét alkalmával.

Érdemes folyamatosan nyomon követni az akciós újságok kínálatát, hiszen ezek nem csak a Penny, hanem más üzletek esetén is számos akciót mutatnak.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük