Menü Keresés
Megtekintés a térképen Térkép bezárása

Zazzi Cukrászda

4 értékelés

Nyolc évvel ezelőtt, amikor három barátnő megnyitotta Solymáron falatnyi kis cukrászdáját, még kevés ínyencmester képviselte azt a franciás könynyedséget,
amit ők a Zazziban. Baráti társaságuk azóta is viszszasírja az aranykort, amit a
kísérleti sütemények hétről hétre való tesztelése jelentett.  Abban a gyors ütemben, ahogy a barátnők édes álmukat megvalósították, közrejátszott a mozikban akkoriban vetített Csokoládé című film sikere is: úgy érezték, nekik szól, megerősítette őket abban, hogy jó úton járnak. Idöközben a Zazzi életében új fejezetet kezdődött, mivel vásárlókörük jobbára budai volt, közelebb költöztek hozzájuk.

2013 májustól Budapest III. kerületében működik a Zazzi cukrászda. Az óbudai üzlet tulajdonosai Varga Margit és Dr. Erdős Melinda.

A Zazzi üdítő kivételek közé tartozik habkönnyű, egyszemélyes kis tortácskáival, melyek olykor hat-hét, igen bonyolult rétegből is állhatnak. Többszemélyes tortát csak rendelésre készítenek. Kezdetben náluk is keresték a hagyományos süteményeket, aztán megtalálta őket az a vendégkör, amely fogékony volt az újra. Nagyjából 30-féle sütemény található egyszerre a pultjukban, ennél több talán el sem férne a kis boutique-cukrászdában. Az ízek szezononként váltják egymást: télen a gesztenye és a csokoládé, valamint az alma és a körte dominál, nyáron pedig a gyümölcsök.

Olvasd tovább Visszazár

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5
fotó

Elérhetőségek

1037  Budapest,  Bécsi út 57-61.
+36 (1) 240-0688 +36 (1) 240-0688
www.zazzi.hu, zazzi@zazzi.hu

Hozzászólás az adatlaphoz

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5