Menü Keresés
Megtekintés a térképen Térkép bezárása

Pavillon de Paris

0 értékelés

Romantika ínyencek számára!  Népszerű fogások: tejes bárány háromféleképpen, érlelt marharostélyos kakukkfüves burgonyával és zöldfőzelékkel. Budapest legszebb kerthelyisége a budai várfal tövében, a Francia Intézettel szemben, néhány lépésre a Szent Ferenc-templomtól. Romantikus, ódon hangulat, stílus és elegancia. Pompás hársfák, boltíves szerkezetű üvegpavilon mozgatható üvegfalakkal, meghitt búvóhelyek szerelmes  ínyenceknek.

A hajdani Jardin de Paris, aminek új neve: Pavillon de Paris, ami nem pavilont jelent, mint sokan gondolják, hanem kertet. Párizs kertje: a harmónia és nyugalom szigete a rohanó világban. Libamáj rebarbara, jégcsapretek és zöldalma trióval, serpenyőben sült sáfrányos tintahal zöldborsó-variációkkal, gyöngytyúk melle és combja töltött  káposztalevéllel és pisztáciamártással, mangóparfé fahéjas macaronnal.

Francia  konyhakultúra magyar alapanyagokkal színesítve. Francia és magyar borok. Elegáns, szakértő szerviz. Déli és esti menü. Bár a budai kertvendéglők között kakukktojásnak tűnik, nem annyival drágább, mint amennyivel maradandóbb élményt nyújt.

  • Séf: Philippe Del Mestre
Olvasd tovább Visszazár

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5
fotó

Elérhetőségek

1011  Budapest,  Fő utca 20.
+36 (1) 225-0174, +36 (20) 509-3430 +36 (1) 225-0174, +36 (20) 509-3430
www.pavillondeparis.hu, info@pavillondeparis.hu

Hozzászólás az adatlaphoz

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5