Menü Keresés
Megtekintés a térképen Térkép bezárása

Hubertus-Hof Szálloda és Étterem

0 értékelés

A háromcsillagos szálloda étterme "vad" kulináris örömöket ígér: a vad és marhaételeké a főszerep. A Cser Zoltán vezette konyha a letisztult, regionális ízek mellett teszi le a voksát, a vadételek saját vadászterületen elejtett állatokból készülnek, a Red Angus marha saját tenyésztésű, a zöldségek helyi beszállítóktól érkeznek. Az étlapon Angus-tatár, kecskesajtduett, libamájtortácska, vadraguleves, szarvasbélszínsteak. A sültmarha-húsleves telt ízű, a fartővel töltött ravioli kreatív levesbetét. A Hubertus nagytál kóstoló a kedvencekből: omlós vaddisznócomb, szarvas- és fácáncomb, vadkacsamell. A köret - pestós polenta, almás lila káposzta, házi áfonyalekvárral töltött körte - és a selymes vadjus remek egységet alkot a vadválogatással. A szuvidolt fácánmell omlós, a hajdina- és zöldsaláta korrekt kísérő. A borlap rövid válogatás a déli és északi part legjavából. Szép környezet, átgondolt koncepció, jó konyha.


Nyitva tartás: H-V 12-22

Olvasd tovább Visszazár

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5
fotó

Elérhetőségek

8646  Balatonfenyves,  Nimród u. 1.
+36 (85) 560-930 +36 (85) 560-930
www.hubertushotel.hu

Hozzászólás az adatlaphoz

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5