Hubertus-Hof Szálloda és Étterem
A háromcsillagos szálloda étterme "vad" kulináris örömöket ígér: a vad és marhaételeké a főszerep. A Cser Zoltán vezette konyha a letisztult, regionális ízek mellett teszi le a voksát, a vadételek saját vadászterületen elejtett állatokból készülnek, a Red Angus marha saját tenyésztésű, a zöldségek helyi beszállítóktól érkeznek. Az étlapon Angus-tatár, kecskesajtduett, libamájtortácska, vadraguleves, szarvasbélszínsteak. A sültmarha-húsleves telt ízű, a fartővel töltött ravioli kreatív levesbetét. A Hubertus nagytál kóstoló a kedvencekből: omlós vaddisznócomb, szarvas- és fácáncomb, vadkacsamell. A köret - pestós polenta, almás lila káposzta, házi áfonyalekvárral töltött körte - és a selymes vadjus remek egységet alkot a vadválogatással. A szuvidolt fácánmell omlós, a hajdina- és zöldsaláta korrekt kísérő. A borlap rövid válogatás a déli és északi part legjavából. Szép környezet, átgondolt koncepció, jó konyha.
Nyitva tartás: H-V 12-22
Oszd meg másokkal!
Értékeld Te is!

Elérhetőségek
8646 Balatonfenyves, Nimród u. 1.www.hubertushotel.hu
Ajánlj Te is!
Évek óta ugyanabban a pékségben veszed a kenyeret? Nyílt egy helyi zöldséges a közeledben amit szívesen megosztanál mással is?
Szeretnék ajánlani