Menü Keresés
Megtekintés a térképen Térkép bezárása

Hisztéria Cukrászda

0 értékelés

Az Ipacs név már védjegy a gasztronómia világában. Ipacs Balázs szülei híres fagylaltkészítők Tápiószecsőn, és ha már ilyen sikeres a fagyizó, elhatározták, hogy cukrászdát nyitnak. Balázs a Vendéglátóipari Főiskolán végzett menedzser szakon, de közben évek óta folyamatosan képezi magát, tanfolyamokra, tanulmányutakra jár, s most végzi hivatalosan is a cukrásziskolát.

Jelenleg négy cukrászdájuk van, a tápiószecsői üzlet mellett a zászlóshajó a két éve nyílt Andrássy úti Hisztéria Cremeria. A fagylalt mellett bőséges a sütemény- és tortakínálat, a francia típusú desszertek dominálnak, de készítenek Rákóczi túróst és krémest is, kicsit átgondolva.

Tápiószecsőn a főcukrász Füredi Krisztián, aki a Gundelben, Borbély Bélától tanulta a cukrászszakmát Kalla Kálmán idejében. Krisztián a nagymamájának köszönheti a sütemények szeretetét, mindig mellette volt a konyhában, és már fiatalkorában szívesen kísérletezett. Saját kreációit árulják a cukrászdákban is, de a legnagyobb elismerést idén (2018.) szerezte, amikor a SIRHA desszertversenyen elnyerték a legszebb tányér díját, az összesítésben pedig a második helyen végeztek.

Olvasd tovább Visszazár

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5
fotó

Elérhetőségek

2251  Tápiószecső,  Pesti út 5.
+36 (29) 743-276 +36 (29) 743-276
www.facebook.com/pg/Hiszteriacukraszda, hiszteriacukraszda@gmail.com

Hozzászólás az adatlaphoz

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5