Menü Keresés

Termelők

2HA Szőlőbirtok és Pincészet

Bor

Magyarországon egyedül Török Csaba termeszti a sangiovese, a chianti és a Brunello di Montalcino szőlőfajtákat. A Szent György...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

ZsidiSajt Manufaktúra

ZsidiSajt Manufaktúra

A kézművessajtok megvásárolhatók a káptalantóti és a hévízi termelői piacon.

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Bakó Ambrus Borászata

Bakó Ambrus Borászata

Bakó Ambrus pincészete különleges helyet foglal el a magyar borkultúrában. Számára a terroir szóban benne rejlik az ültetvény...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Skizo Borház

Skizo Borház

A SKIZO borászatot két fiatal borász, Sike Balázs és Mező Sándor hozta létre, mára Balázs építi tovább feleségével, Rékával....

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Derecskei Fenséges

Derecskei Fenséges

Zsákai Ildikó és Sápi József családi vállalkozását azzal a céllal indította útnak, hogy a Jót átadhassa azoknak, akik fontosnak...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Tündérkert Kézműves Sajtműhely (Olvasói ajánlás)

Tündérkert Kézműves Sajtműhely (Olvasói ajánlás)

Bolya Gergely hosszú útkeresés után talált rá a sajtmíves mesterségre. Az első sajtját 6 liter tejből készítette, ajándék...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Zsámberger-család tanyája

Zsámberger-család tanyája

A nyársapáti Zsámbergerék is családi gazdaságban gondolkodtak. Tíz éve vették meg a tanyát, hogy maguknak termeljenek zöldséget,...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Biksi Méhészet

Biksi Méhészet

A Biksi Méhészet 1968 óta működik családi vállalkozásként. Kiskereskedelmi forgalomban díjnyertes fajtamézeket, virágport, diós...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Csalló Pálinka Manufaktúra

Pálinka

A Csalló Pálinka Manufaktúrát 1993-ban családi vállalkozásként hozták létre azzal a céllal, hogy hagyományos kisüsti pálinkát...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Árpás László Sonkamester

Árpás László Sonkamester

Az etyeki sonkamester, Árpás László évi 500 db sonkát készít hagyományos módszerekkel, ellenőrzött alapanyagból. A délvidéki...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Rohn Farm

Rohn Farm

A családi vállalkozásként 2008-ban létrejött Rohn Fivérek Kft. húsfeldolgozással, tartósítással foglalkozik. Rohn Károly hentes...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Brill Pálinkaház

Brill Pálinkaház

A Brill Pálinkaház egy családi tulajdonban lévő pálinka-manufaktúra. Krizl Edit és Nagy Attila 2000 óta készítik itt a...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Rendek Ökogazdaság

Rendek Ökogazdaság

A kerekegyházi tanyák között működik a húsz hektáros Ökogazdaság, amelyet a 80-as évek végén hoztak létre. Az Ökotanya nem...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Kujáni Tanya

Kujáni Tanya

Kecskeméttől északra található a Kujáni Tanya, ahol 15 hektáron 1999 óta termel gyümölcsöt és készít gyümölcstermékeket a...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Merfelsz Pincészet

Merfelsz Pincészet

A Merfelsz Pince Kft-t 1999-ben alapította Merfelsz Gábor és Arató Krisztina. Merfelsz Gábor szekszárdi születésű, az apai...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra