Menü Keresés

Termelők

Kövér Tanya

Kövér Tanya

A család őstermelőként hat éve foglalkozik szőkemangalica tenyésztéssel, valamint a fölhízlalt állatokból előállított...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Bakonynektár Méhészet

Bakonynektár Méhészet

Levendulamézet, medvehagyma mézet és gesztenyemézet is kóstolhatunk a Bakonynektár méhészet választékában. Simon Péter és Csiza...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Nagy Sándor gazdasága

Nagy Sándor gazdasága

Gazdaságunk Tata melletti festői környezetben igyekszik megvalósítani a manapság oly ritka egészséges élelmiszer előállítást....

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Aradi Tanya és Élménybirtok

Aradi Tanya és Élménybirtok

Tevékenységünket főként a szántóföldi növénytermesztés adja, amit fokozatosan egészítettünk ki az állattenyésztéssel....

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok

A Tokaj-hegyaljai borvidék első és legnagyobb ökológiai termesztést folytató birtoka. A Gróf Degenfeld Szőlőbirtok borainak...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Kalita Tészta

Tészta

1980-ban Kalita János feleségével együtt alapította a céget, amely azóta is családi vállalkozásként működik. A Kalita család...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Marton Tészta

Tészta

A Marton Tészta csak nyolctojásos terméket gyárt. A felhasznált tojást évek óta ugyanattól a Békés megyei termelőtől...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Józsa Tészta

Tészta

1985 óta foglalkoznak száraztészta gyártással. Elsősorban hazai piacon értékesítenek a lakosság illetve a nagyfelhasználók...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Soós Tészta

Tészta

A Soós Kft. 1981-ben alakult. Házi jellegű száraztésztáik gondosan válogatott friss tojás felhasználásával készülnek....

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Marika Tésztája

Marika Tésztája

Bányász Andrásné, Marika évek óta foglalkozik száraztészta és sütemény készítéssel. A tészták friss házi tojásból,...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Bognár Tészta

Bognár Tészta

1984-ben jött létre tradicionális magyar házi tészta előállítására. Üzemükben jelenleg 32-féle 8 és 4 tojásos száraztészta...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Hollóvár Pincészet

Hollóvár Pincészet

"Lassan jutottam el oda, hogy a szemléletem megváltozzon. Nem nagy mennyiséget akarok, 2-3000 palack elegendő. De az mind természetes...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Attila Pince

Attila Pince

Vámos Attila fiatal borász kézműves borait szenvedéllyel, hittel és alázattal készíti Szomolyán, aki 2006-tól fogott...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Szentesi Pince

Szentesi Pince

Másfél évtizedes kísérletezés repítette a Borászok Borásza elismerésig (2013) Szentesi Józsefet, aki a minőségi pezsgőgyártás...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Pelle Pince

Pelle Pince

A pincészet évjárattól függően készít száraz furmint és hárslevelű dűlőszelektált tételeket, édes-kései szüretelésű...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra