Menü Keresés
Megtekintés a térképen Térkép bezárása
Termelők   »  Bio   »  Gyógynövény

Szabó György – Györgytea

0 értékelés

Szabó György, a bükki füvesember gyerekkora óta járja az erdőket, gyűjti a gyógyító növényeket, melyek készségesen feltárják neki titkukat. Kisgyermekként nagyanyjától, a falusi gyógyító asszonytól tanulta a gyógyfüvek ismeretét, használatát. Gyuri bácsi számos teája, teakeveréke segíti az embereket az egészségük megőrzésében, a betegségek könnyebb legyőzésében. Gyuri bácsi az évtizedek alatt folyamatosan továbbfejlesztette, gyarapította ismereteit a gyógynövényekről, harmonikusan vegyítve javasasszony nagymamája ősi tudását saját tapasztalataival és a legfrissebb fitoterápiai kutatásokkal. Ebben hű segítőtársa lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa fitoterapeuta is, aki szintén elkötelezett a gyógynövényes ismeretterjesztés, egészségvédelem iránt.

Gyuri bácsi egyedi teái magas hatóanyagtartalmú, kézzel gyűjtött, gondosan válogatott gyógynövényekből készülnek. A Györgyteák 100%-ban növényi alapúak, nem tartalmaznak semmilyen mesterséges aromát vagy adalékanyagot. Gyuri bácsi keverékteái kristálytiszta levegőjű, hegyi rétek gyógynövényeiből készülnek. A receptek mindegyike a bükki füvesember találmánya.


Termékek: Györgytea egyedi teák, keverékteák, élvezeti teák, alkoholos kivonatok, egészségvédő naptár, Diabess-Györgytea. 

Olvasd tovább Visszazár

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5
fotó

Elérhetőségek

Györgytea Kft.
3557  Bükkszentkereszt,  Kossuth utca 33.
(46) 390-278 (46) 390-278
www.gyorgytea.hu, info@orgytea.hu

Hozzászólás az adatlaphoz

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5