Menü Keresés
Megtekintés a térképen Térkép bezárása
Termelők   »  Hús   »  Tejtermék

Magyar Családi Gazdaság

0 értékelés

A Magyar Családi Gazdaság több mint 25 éve, Dr. Magyar Gábor vezetésével jött létre a Szentendrei-szigeten található Tahitótfaluban. A családi gazdaság célja a méltatlanul háttérbe szorított őshonos háziállatok génmegőrzése, tenyésztése. Az állatállomány főként magyar szürke és magyar tarka szarvasmarhákból, hortobágyi és gyimesi racka, cikta, cigája juhokból,  gidrán és hucul lovakból áll, de megtalálható a legtöbb állatfajta, amely a hajdani portákon fellelhető volt.  Az állatokat saját, ill. az általuk használt legelőterületeken extenzíven tartják, a szükséges szemes, ill. szálastakarmányt  saját maguk termelik meg. Az édesapa, Dr. Magyar Gábor példáját követve a fia, Magyar Zsombor is háziorvos és gazdálkodó lett.

Magyar Házi termékek megvásárolhatóak közvetlenül a termelőtől. Minden hónapban friss vagy gyorsfagyasztott szürkemarha, mangalica és bárány hús kapható.

Friss tőke hús az alábbi helyeken megvásárolható, átvehető: Tahitótfalui, Esztergom (Kis Kosár Bevásárló közösség) ,  Budapest (Szatyor bolt, Gyulai Pál utca 12.)

Húsrendelés: uzenet@magyarcsaladigazdasag.hu

Termékek: nemes penésszel érlelt szalámi, racka hús és máj pástétom, bárányhús pástétom, juhpaprikás készétel, gyorsfagyasztott racka juh hús

Olvasd tovább Visszazár

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5
fotó

Elérhetőségek

2021  Tahitótfalu,  Torda-tanya
+36 (70) 598-4345 +36 (70) 598-4345
www.magyarcsaladigazdasag.hu, uzenet@magyarcsaladigazdasag.hu

Hozzászólás az adatlaphoz

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5