Menü Keresés
Megtekintés a térképen Térkép bezárása

Kapolcsikum

1 értékelés

Kapolcsikum Szörp és Lekvár Manufaktúra vezetője Farkas Ivett és férje Leitold Attila 2011 óta foglalkoznak gyümölcsfeldolgozással.  Jelenleg 4,5 ha-on termelnek gyümölcsöt. Többek között meggyet, málnát, bodzát, almát, sárgabarackot és ribizliket. Termékeiket, szörpöket és lekvárokat a saját ültetvényen megtermelt gyümölcsökből állítják elő. Legnagyobb előnyük, hogy a termékeik januártól januárig elérhetők.

Fő értékesítési területük a vendéglátó helyek, a Balaton északi partján. A Kapolcsikum termékeket a környék termelői piacain csak fogyasztani lehet a vendéglátósok jóvoltából. Nagy örömükre 2016 óta a Kapolcsikum név  oltalom alatt áll. Terveik között szerepel egy nagyobb feldolgozó üzem kialakítása és a termékeik körének bővítése.

A Kapolcsikum termékei megvásárolhatóak különféle boltokban, pékségekben, például: Sümeg – Kamilla üzlet, Kapolcs – Falusi kisbolt, FÉK Üzletház-Balatonakali, Teázó az erdő mélyén – Tihany Sajkod, Balatonfüred – Németh pékség hálózat, Aranycipó pékség,  Ajka – Ökoverzum üzlet, Veszprém termelői kisbolt .

Olvasd tovább Visszazár

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5
fotó

Elérhetőségek

Kapolcsikum Szörp és Lekvár Manufaktúra
8294  Kapolcs,  Petőfi S. u. 45.
+36 (30) 956-1993 +36 (30) 956-1993
www.kapolcsikum.wixsite.com/kapolcsikum, farkasivett@gmail.com

Hozzászólás az adatlaphoz

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5