Menü Keresés
Megtekintés a térképen Térkép bezárása
Termelők   »  Hús

Ízek a vadászházból

2 értékelés

Kosztricz László 2013 óta készít vadhús termékeket.A családi vállalkozásuk mára túlnőtt kezdeti terveiken. A jövőben feldolgozóüzemük lesz a Pilisi Parkerdőben, ahol állatorvos vizsgálja be, hogy emberi fogyasztásra valóban alkalmas a húsalapanyag. Terveik szerint 3-5-féle kolbásszal állnak elő, és vadsonkával, valamint – éppen a vadhús népszerűsítéséért – nyers vadhúst is árulnak vákuumfóliában. S ha így folytatják a pástétomgyártást, még az is elképzelhető, hogy idővel talán egykét boltba is bekerülnek az üvegcséik. Egyelőre azonban csakis a termelői piacon találkozhatnak Lászlóval. Könnyű felismerni, mosolygós, életvidám ember. Ne féljenek tőle kérdezni – sem tanulni: ő ugyanis tényleg tudja, mitől pástétom a pástétom.

A termékeket az alábbi kistermelői piacokon lehet megvásárolni: Tihanyi Placc, Liliomkert (Káptalantóti), Szimpla,  Máriaremete (Hímes utcai piac)

Termékek: vadas pástétom (mustáros-zöldfűszeres), magyaros pástétom (csípős és nem csípős), narancsos-barackos pástétom (narancsos-aszalt sárgabarackos), zöldborsos pástétom (pácolt zöldborsos), szarvaskolbász, rillette

Olvasd tovább Visszazár

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5
fotó

Elérhetőségek

2089  Telki,  Anna-laki u 33.
+36 (30) 590-2210 +36 (30) 590-2210
www.izekavadaszhazbol.webnode.hu, kosztriczl@t-online.hu

Hozzászólás az adatlaphoz

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5