Vissza a tetejére Oldaltérkép
Kulcsár Gábor őstermelő almatermesztéssel foglalkozik. A kert Alsószenterzsébeten az Őrség határában van, az értékesítés...
Tovább az adatlapraAz őrség ízeinek bemutatására vállalkozott Horváth Róbert és Horváthné Tamaskó Ildikó. Az Őrségi Ízek Portája gasztronómiai...
Tovább az adatlapraSchváb Mónika és Szarvas Attila tíz évvel ezelőtt költözött a fővárosból a faluba. A lekvárkészítés nem szerepelt korábbi...
Tovább az adatlapraZsákai Ildikó és Sápi József családi vállalkozását azzal a céllal indította útnak, hogy a Jót átadhassa azoknak, akik fontosnak...
Tovább az adatlapraA nyársapáti Zsámbergerék is családi gazdaságban gondolkodtak. Tíz éve vették meg a tanyát, hogy maguknak termeljenek zöldséget,...
Tovább az adatlapraA kerekegyházi tanyák között működik a húsz hektáros Ökogazdaság, amelyet a 80-as évek végén hoztak létre. Az Ökotanya nem...
Tovább az adatlapraKecskeméttől északra található a Kujáni Tanya, ahol 15 hektáron 1999 óta termel gyümölcsöt és készít gyümölcstermékeket a...
Tovább az adatlapraGazdaságunk Tata melletti festői környezetben igyekszik megvalósítani a manapság oly ritka egészséges élelmiszer előállítást....
Tovább az adatlapraTevékenységünket főként a szántóföldi növénytermesztés adja, amit fokozatosan egészítettünk ki az állattenyésztéssel....
Tovább az adatlapra„Szerintem a befőzés remek dolog, megmenti a nyarat, palackba zárja, tartósítja. Talán mondhatom magamról, hogy a befőzést én egy...
Tovább az adatlapraLegalább százféle növényt termesztenek a Fekete Bárány Élelmiszer Manufaktúrában Balatonhenyén, s emellett mangalicákat,...
Tovább az adatlapraFalusi szállásának udvarán, saját aszalójában készíti a különleges göcseji aszalt gyümölcsöket. A göcseji erdőkből...
Tovább az adatlapraA Kandikó Vendégház Göcsej legmagasabb dombján található, Zalaegerszegtől 10 km-re található. Miszori József szakács, a Kandikó...
Tovább az adatlapraKovács Gyula pórszombati erdész nevéhez fűződik a göcseji ősi gyümölcsfajták megmentése, oltása, amelynek eredményeként a...
Tovább az adatlapra