Menü Keresés
Megtekintés a térképen Térkép bezárása

Ghaurved Mustárüzem

4 értékelés

A Ghaurved nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legtisztább, gondosan válogatott mustármagot szerezze be, kizárólag magyar termelőktől. Minden, üvegbe zárt Ghaurved mustárköltemény közös jellemzője, hogy tartósítószert, mesterséges adalékot, ízfokozót nem tartalmaznak.

Fokhagymás mustár: A fokhagyma kedvező élettani hatásaival és ízével kiegészült egyedi mustár, amely leginkább a vörös húsokból készült és grillezett karakteres ételekhez illik. Mártások készítéséhez is ajánlott.
Magos mustár: Rafináltan csípős csemege, melyben a sárga- és fekete mustármag aránya teremt ízharmóniát. Minden alkalomra és minden ételhez ajánlott, különösen kolbászok és sültek mellé.  Pácolásra is kiválóan alkalmas.
Medvehagymás mustár:  A medvehagyma egyedi ízével és jótékony hatásával kiegészült mustárkülönlegesség. Kiváló csemege, amely megbolondít mindent, amibe csak belekerül legyen az hús-, zöldségétel vagy pástétom.
Tárkonyos mustár: A tárkony és a mustármag emésztést serkentő hatását ötvöző kitűnő mustárcsemege. Zamatát legjobban a marha- és vadhúsok emelik ki, de jól illik tejfölös és majonézes ételekhez, szószokhoz is.

Olvasd tovább Visszazár

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5
fotó

Elérhetőségek

Ghaurved Kft.
8885  Valkonya,  Fő utca 28.
+36 (20) 919-3418 +36 (20) 919-3418
www.ghaurved.hu, ghaurved@ghaurved.hu, vereckei.agnes@z-net.hu

Hozzászólás az adatlaphoz

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5