Menü Keresés
Megtekintés a térképen Térkép bezárása

André Kecskesajt

1 értékelés

Holland vidéki életet álmodott magának és családjának Felcsútra Szelényi Katalin. A vegyészmérnökből lett sajtmester állítja: kecskét tartani úgy is lehet, hogy azt nézni is öröm legyen. Szelényi Katalin Hollandia után Üllőn, az Állatorvosi Egyetem holland mintafarmján tanulta a kecsketartást és a kecskesajtkészítést. A gazdálkodás alapsajtja francia típusú, de nem teszik rá a penészkultúrát. Az évek során többféle ízesítéssel is próbálkoztak, kedvelt a borsos, a provence-i, a görögös és a fokhagymás. Csonka gúla alakú sajtjaik a CBA Gourmand hálózatában is kaphatók, ám főleg a vendéglátóipar számára szállítanak. A Four Seasons, a Gerbeaud, a Gundel, a Villa Bagatelle vagy éppen a veszprémi Chianti étterem séfjei fantasztikus ételeket alkotnak André kecskesajtokból, melyeken legkevésbé sem érződik a kecskeíz.

Olvasd tovább Visszazár

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5
fotó

Elérhetőségek

8086  Felcsút,  Szári utca 50.
+ 36 22 253-633, +36 20 352-8494 + 36 22 253-633, +36 20 352-8494
www.andresajt.hu, andre.kft@gmail.com

Hozzászólás az adatlaphoz

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5