Menü Keresés

Termelők

Csöglei Sonka

Csöglei Sonka

A Csöglei Sonka különlegessége, hogy minden libából készül francia hatással, kakukkfüves-rozmaringos alappal. Készítenek...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Padon Chili

Padon Chili

Látogatható csilifarm, falusi vendéglátás. Kozák Zoltán és Mátyus Miksa megszállott erőspaprika-rajongók, nem véletlen, hogy...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Gusztos Család Biogazdasága

Gusztos Család Biogazdasága

Gusztos Sándor és családjának biogazdaságában a méz az egyik legfontosabb termék, de készítenek csipkebogyó- és erdeigyümölcs...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Káptalantóti Mangalica

Káptalantóti Mangalica

A borászatáról ismert Istvándy család vállalkozása. Farmjukon 76 szőke és 24 vörös mangalicakoca ontja a malacokat, vagyis éves...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Gyógynövény-völgy

Gyógynövény-völgy

A Káli-medence keleti kapujában fekvő, hétezer négyzetméteres Gyógynövényvölgy Ökoturisztikai Látogató- és Oktatóközpontban...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Hertzka Birtok

Hertzka Birtok

Hertzka András 2009-ben vásárolta meg az első területeket a balatoncsicsói Fenyves-dűlőben, két évvel később alapították meg a...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Tagyon Birtok

Tagyon Birtok

A termőföldről az asztalra koncepció: 600 négyzetméteres kertjükben terem a zöldbab és a vajtök, a zsálya és a kakukkfű, saját...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Szabó és Fia Borpince - Juhfark Fogadó

Szabó és Fia Borpince - Juhfark Fogadó

A juhfarkot sokan Somlóval azonosítják, pedig a Nivegy-völgyben is jók az adottságok a termesztésére, sőt sokak szerint innen...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Madaras Pincészet

Madaras Pincészet

A sok borászatban és borvidéken megfordult Fogl János pincészete a Halom-hegyen. Szereti a madarakat, ami a címkéken is látszik. A...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Figula Borbár

Figula Borbár

A pincészet teljes szortimentje megkóstolható és megvásárolható itt. Kocsis Andi sommelier, a borbár lelke és háziasszonya mesél a...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Gyukli Pince

Gyukli Pince

Gyukli Krisztián balatonfüredi borász évekig a freiburgi szőlészeti-borászati kutatóintézetben dolgozott, majd hazajött, átvette a...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Zelna Borászat

Zelna Borászat

A Zelna Borászatot 2014-ben alapította Lukács Lilla és Barabás Barna szőlész-borász. Lilla nagyapjának volt egy füredi kertje, ahol...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Dobossy Royesfarm

Dobossy Royesfarm

Dobossy Károly friss és érlelt, natúr és ízesített (bazsalikomos, fokhagymás, medvehagymás, kakukkfüves) sajtokat készít....

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Dobosi Kecskesajt

Dobosi Kecskesajt

A szentantalfai Dobosiak egyik vállalkozása.Dobosi Péter és Szalai Laura friss és érlelt kecskesajtokat készít immár 2001 óta, a...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra

Kapro Kecskefarm és Sajtműhely

Kapro Kecskefarm és Sajtműhely

A szántódpusztai lovascentrum területén hatvan kecskét legeltet Csonka András és készíti helyben a kecskesajtot natúr, szárított...

Felhasználói értékelés: 
Tovább az adatlapra