Menü Keresés
Megtekintés a térképen Térkép bezárása

Villányi Borlekvár (Olvasói ajánlás)

2 értékelés

A borlekvár készítése nagyban hasonlít a hagyományos lekvár készítéséhez. Megőrzi ugyanazt az ősi lekvárkészítési folyamatot azzal a különbséggel, hogy az alapanyag nem gyümölcs, hanem kiváló minőségű villányi bor. A természetes cukortartalmú, jó minőségű borok ha, nem is közvetlen módon, de származékosan tartalmaznak szőlőt megfelelő mennyiségben ahhoz, hogy alkalmas legyen lekvár készítéshez. A zamatos, színpompás készítmények felhasználhatóak hideg vagy meleg étel készítésénél. Hidegkonyhában nagyon látványos mártásokat köret-kiegészítőket kaphatunk.

Termékek:

- Villányi Borlekvár Fehérborból (Muscat ottonel),
- Villányi Borlekvár Fehérborból vaníliával, mazsolával (Muscat ottonel),
- Villányi Borlekvár Rozé borból (Pinot Noir),
- Villányi Borlekvár Sillerből eperrel (Cabernet franc),
- Villányi Borlekvár Vörösborból (Cabernet franc),
- Villányi Borlekvár Vörösborból szilvával (Cabernet franc).
- Villányi Borlekvár Vörösborból Meggyel, természetes édesítőszerrel (Pinot noir)

Olvasd tovább Visszazár

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5
fotó

Elérhetőségek

1104  Budapest,  Petrőczy utca 45.
+36 30-934-3145, +36 30-781-4116 +36 30-934-3145, +36 30-781-4116
www.borlekvar.com, www.facebook.com/villanyiborlekvar

Hozzászólás az adatlaphoz

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5