Menü Keresés
Megtekintés a térképen Térkép bezárása

Á Table! Francia Pékség és cukrászda - Pest

4 értékelés

Francia pékséggel sokszor találkozhattunk már idehaza, olyannal azonban ritkán, ahol nemcsak a pékáruk neve francia, hanem a pék is. Az À table! ilyen. Egy 27 éves francia pék, Anthony Lecaude alapította, akit a szerelem hozott Magyarországra, és eredetileg a Brunch pékség kérte fel próbasütésre.
Ami olyan jól sikerült, hogy a Brunch tulajdonosa, Hajdú Péter barátja és üzlettársa, Határ Péter saját pékséget nyitott neki a szomszédban.

A tehetség mellett az eredeti francia alapanyag a garancia arra, hogy a baguette, a rozslisztből készült pavé, az olívabogyós provence-i kenyér, a sokféle croissant és a málnás millefeuille olyan ízű legyen, amilyennek lennie kell. A kilencféle liszt, a vaj, a pisztácia, az ementáli Normandiából jön, de magyar beszállítóktól is vásárolnak például gyümölcsöket, fűszernövényeket vagy sonkákat.

Ínyencségek: Brioche Bostock (helyben sült kalács mandulakrémmel és piros héjú gyümölcsökkel összesütve), Chou fruit chantilly (fánktészta erdei gyümölcsös krémmel és tejszínhabbal töltve)

Olvasd tovább Visszazár

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5
fotó

Elérhetőségek

1051  Budapest,  Arany János utca 16.
+36 1 3319596 +36 1 3319596
www.atable.hu

Hozzászólás az adatlaphoz

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5