Menü Keresés
Megtekintés a térképen Térkép bezárása

Fröhlich Cukrászda

0 értékelés

2013-ban a 60. születésnapját ünnepli a Frőhlich Kóser Cukrászda a Budapesti zsidó negyedének szívében, a VII. Kerület Dob utca 22-ben. A Fröhlich Cukrászda igazi kóser és igazi cukrászda, de emellett megőrizte a békebeli pesti kávéházak hangulatát. A kitűnő, finom sütik és egy csésze kávé mellett az igazi traccsolás, kártyázás, üzleti találkozók duruzsolása és a törzsközönség állandó eszmecseréje teszi azzá.

A Frőhlich cukrászda választéka nagyon széles. A hagyományos zsidó sütemények - a flódni, a chanukkai fánk, a purimi hámán füle -, mellett megtaláljuk a tradicionális, monarchikus süteményeket és saját specialitásainkat is. A zsidó ünnepeknek hagyományos gasztronómiája van, benne finomabbnál-finomabb édességekkel, így a cukrászda naptárja is ehhez igazodik.

A francia krémes, a dobos torta, az eckler-fánk, vagy a friss, meleg túrós rétes épp úgy része a palettának, mint a képviselőfánk és az oroszkrém-torta. Emellett olyan saját kreációjú sütemények is ínycsiklandóan kacérkodnak a látogatóval, mint a "tavaszi zsongás", "őszi szél", vagy a saját recept alapján készített "szerelmes levél". A Dávid-csillag alakú mézeskalács Rosh hashonora egyszerre stílusos és ízletes.

Olvasd tovább Visszazár

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5

Elérhetőségek

1072  Budapest,  Dob utca 22.
+36 (1) 266-1733 +36 (1) 266-1733
www.frohlich.hu, cukraszda@frohlich.hu

Hozzászólás az adatlaphoz

Értékeld Te is!

1 2 3 4 5