Menü Keresés

Az Ízlelő célja

Az Ízlelő portál küldetése, hogy elősegítse a hazai kézműves termékek, termelői piacok és minőségi hazai alapanyagokat felhasználó éttermek népszerűsítését.

Kicsoda-micsoda az Ízlelő?

Először is: egy minden hájjal megkent ínyenc, aki mindent megízlel és az illatok, ízek, aromák közül kiválasztja a legjobbat.

Másodszor: íz-lelőhely. Egy portál, ahol a hiteles termelő, az igényes étterem és a tudatos vásárló egymásra talál.

Harmadszor: közösségi fórum, ahol bárki ajánlhatja azokat a különös ízeket, egészséges és minőségi alapanyagokat, amikre rálel.

 

 

Számítunk Rád

Az ellenőrzött és rendszeresen frissített adatbázisnak köszönhetően segíteni szeretnénk azoknak, akik vásárláskor a hazai termékeket részesítenék előnyben, azonban nem tudnak eligazodni a sokszor félrevezető – és olykor lejáratott – megnevezések tengerében.

Az interaktív oldal célja, hogy a közösség maga szűrje ki az arra érdemes termelőket, illetve vendéglátókat, és az igényes fogyasztók megoszthassák egymással tapasztalataikat.

A weboldal szándékai szerint megkönnyíti a különféle szempontok szerinti keresést, ezzel elősegítve a kereslet és kínálat könnyebb egymásra találását.

Helyben vagy

Célunk, hogy a hagyományos kézműves magyar élelmiszerek egyre több helyet kapjanak az üzletek kínálatában, a kamrák polcain, a családi étkező asztalokon, minél többen vásároljanak helyi piacokon, ízleljék meg a friss, háztáji termékeket, szánjanak időt a termelőkkel való beszélgetésre.
Sokszor nem azt esszük, amit enni szeretnénk. Nem minden az, aminek látszik. Tegyünk ellene, fogjunk össze itt az Ízlelőn.

Ha egyetértesz céljainkkal, ajánlj te is termelőt, ajánld a minőséget!

Bármilyen kérdés, felvetés, javaslat esetén fordulj hozzánk bizalommal.

Üdvözlettel:
Az Ízlelő Csapat